Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty Lifestyle

Phytosun Easy Plug Stopcontactverstuiver.

Of het nu is voor de lucht te zuiveren, een ontspannen sfeer te creëren, of om slechte geurtjes weg te nemen, aromatherapie kan hierbij helpen.

Via Viata online apotheek ontving ik de Phytosun Easy Plug Stopcontactverstuiver,www.viata.be/phytosun-nlom uit te testen.

Phytosun Easy Plug Stopcontactverstuiver is een elektrische verstuiver van essentiële olie. Gemakkelijk in gebruik, de 3 snelheden, van verstuiving laten toe om de verstuiver te gebruiken zoals je dat zelf wilt, van intens verstuiven gedurende 1 uur tot zacht verstuiven gedurende 8 uur.

Hij kan mee op vakantie en kan in alle kamers gebruikt worden.

Hoe te gebruiken?

Open het flesje en verwijder de druppelteller. Steek het absorberende staafje in het flesje, schroef het flesje vast en plaats de verstuiver in het stopcontact.

Qua geur kan je kiezen volgens je eigen voorkeur, of voor een bepaalde doeleinden. Ik kreeg Citronella van Java  (5,80€/10ml) , gebruikt om de zomernachten in alle rust door te komen. Deze olie kan je ook op je lichaam gebruiken en mag je verdund inslikken.

Provence (12,80€/30ml), essentiële olie met o.a. lavendel – tijm en rozemarijn . Deze is de complexe verstuiving lijn, en kan enkel gebruik worden in de elektrische verstuiving of op een doekje. Niet voor inname mond. Door de lavendelgeur, waan ik mij in de Provence. Het ruikt echt naar de bloemen!

In de complexe verstuiving lijn zijn er 6 geuren

  • Verfrissende citrusgeur
  • bloeiend bos
  • zuiverend
  • spa
  • zen sfeer
  • ademhaling

Lees altijd goed de bijsluiter, en gebruik essentiële oliën op de juiste manier.

De essentiële oliën van Phytosun zijn Botanisch en Biochemisch, 100% natuurlijk en niet ontdaan van terpenen, en niet verdund.

Persoonlijk vind ik het echt wel een gemakkelijk systeem, stop vanzelf na instelling en geen geknoei met kaarsen, die gebruik ik liever in de donkere maanden.

Ik zet wel op zachte intensiteit, omdat ik de geur anders te sterk vind. Ben al aan het denken welke geur ik in de keuken zou kunnen gebruiken.

Enkele suggesties?

Liefs Veerle

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.