Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty

Avocado Face & Body Soap, Forever.

Voor op reis te gaan wou ik niet zoveel verzorgingsproducten meezeulen in mijn beautycase, de oplossing vond ik in de Avocado Face & Body Soap van het bedrijf Forever.

Naast het eten van een avocado vrucht, waar 30% super gezonde olie aanwezig in is, is het ook aan te bevelen om te smeren. Avocado wordt veel gebruikt in conditioners, gezichtsmaskers- crèmes .

Puur natuur product kan je wel zeggen, en Forever is de voorloper om natuurlijke producten te ontwikkelen voor een zachte en mooie huid, zowel van binnen als van buiten uit .

Dus deze heerlijke zeep kon niet ontbreken uit het Forever gamma. De Avocado Face & Body Soap is gemaakt van 100% pure avocado boter, houdt de huid schoon en gehydrateerd. Biedt uitkomst voor bijna ieder huidtype; ideaal voor heel mijn gezin.

Mensen met een vette huid: de huid wordt gereinigd zonder te irriteren , poriën worden helemaal schoon, de huid kan weer ademen. Voor mensen met droge gevoelige huid brengt de zeep verzachting en verzorging.

Avocado is een belangrijke bron van  vitamine A, B, D, en E en bevat anti-oxidanten die onze huid beschermen van vrije radicalen.

Iedereen in het gezin is tuk op de aangename citrusgeur, waar je blij van wordt.

verkrijgen op Forever Living Products      en kost 6,78€ stuk.

 

Gebruik jij nog een stuk zeep ?

Liefs Veerle

 

 

1 Comment

  1. Ja hoor! Zeep is hier nog in gebruik. Ik verkies de geparfumeerde zeep van Roger&Gallet. Maar voor mijn gezicht alleen maar reinigingsmelk en lotion!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.