Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty make-up

Bronzing Poeder.

Wat?

Onder Bronzer verstaan we , en bruin/terra kleurig poeder dat je gebruikt om je huid een zonniger tintje te geven. Dit kan je heel het jaar toepassen in je make-up. Na mijn bezoek aan Sephora bracht ik twee mini’s mee die al een tijdje op mijn wenslijstje stonden.  HOOLA van Benefit en LAGUNA van Nars

HOOLA, Benefit

Een matte kleur zonder glitters of glans, ideaal om ook als contour poeder te gebruiken, maar nu dus voor een natuurlijke gebronsde teint.

De bronzer Hoola van Benefit bestaat al zovele jaren, tijd dat ik hem eens aankocht. Heb de mini versie, ideaal om producten uit te proberen.

Hij zit verpakt in een kartonnen doosje. You love or hate it. Een handig spiegeltje en er zit een kwastje bij, maar die vind ik niet zo handig.

4 gram / 17,84 €

De kleur is licht, perfect om op te bouwen en is alles behalve oranje.

 

Laguna Nars Bronzer

Waaw, wat een mooie verpakking, zwart-mat bekende Nars doosje. Dit is ook een mini, met daarbij de gekende Orgasm blush van Nars.

Deze mini verpakking is wel gemakkelijker om met een bronzen kwast te werken, in de Hoola ,Benefit geraak je niet goed in het kleine doosje.

Dit is een bronzer die zelf bij lichte huidjes past, mooi natuurlijk zonder oranje ondertoon. In de verpakking ziet hij er wel donkerder uit!

Links heb ik de bronzer geplaatst, maar je ziet hem bijna niet. Zal moeten opbouwen of overschakelen naar de Casino bronzer van Nars.

Als je in de verpakking kijkt (rechts op de foto) merk je een lichte shimmer, maar eenmaal aangebracht valt dit niet op.

5 gram/ 21 €

 

Conclusie.

Er is hier iemand heel blij met haar nieuwe producten , blij dat ik ze aangeschaft heb. Begrijp het waarom de bronzers veel terug komen in make-up tutorials.

Minpunt is dat er talk wordt gebruikt in de poeders!

Gebruiken jullie ook een bronzer poeder?

Liefs Veerle.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.