Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Geen categorie

Een natuurlijke lippenbalsem.

Er bestaan vele soorten op de markt als we het over lippenbalsem hebben, maar ik let op een paar puntjes,

  • 100% natuurlijk
  • op basis van verzorgende oliën , jojobaolie
  • aloe Vera
  • kleurloos, aangename smaak
  • bijenwas ( niet vegan)

dit zijn allemaal eigenschappen van de kleine EHBO stick van Foreverlivingproducts “Aloe Lips”.

Lippenbalsem op basis van olie of was werkt anders dan op basis van water! Het is gebleken dat op basis van water eerder verslavend werkt. Door onderzoeken bleek dat als een lippenbalsem op waterbasis de cellen binnendringen, hierdoor de cellen kunnen opzwellen, als dit water weer verdampt, zullen de cellen weer samentrekken = je lippen drogen hierdoor uit.

Je zult dus weer terug je lippen willen inwrijven, opnieuw en opnieuw.

De aloe lips is op basis van oliën en was, dit probleem hebben we dus niet.

Ook je lippen nat maken heeft geen zin, speeksel maakt de lippen juist droger, zoals bij water.

Voor ik in mijn bed kruip, smeer ik ook nog eens mijn lippen in, de balsem kan heel de nacht inwerken en zodoende kunnen de lippen goed herstellen. Om eventueel s’morgens velletjes te verwijderen, scrub ik eventjes met de tandenborstel over mijn lippen.

Enkele tips waarvoor ik de lippenbalsem ook gebruik:

  • lippenbalsem werkt ook als verzorging van je nagelriemen
  • modelleren van je wenkbrauwen
  • droge probleemzone’s op de huid
  • insectenbeten
  • kwallenbeten

Lippenbalsem heb ik altijd in mijn tas, klaar voor gebruik.

foto internet Foreverlivingproducts

4,25gr/ 4,84€, te verkrijgen in de shop

Liefst Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.