Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty make-up

Kruidvat make-up sponsjes voor over je vinger te schuiven!

Make-up sponsjes, we kennen ze allemaal, maar voor over je vinger te schuiven had ik nog niet geprobeerd. Tot op vandaag. Heb ze gevonden in Kruidvat en heb ze getest voor jullie!

Ze worden verkocht per twee, een grote die veel weg heeft van een beautyblender, en een klein, plat sponsje. Latexvrij .

Er staat nergens vermeld dat je de sponsje moet bevochtigen, maar heb dan wel de indruk dat veel product wordt opgenomen door de spons als je dit niet doet.

De grote spons

De grote spons werkt het best rond mijn ringvinger, het is wel wennen. De spons sluit goed aan rond mijn vinger. De foundation die ik gebruikte voor de test was de HD liquidatie Coverage van Catrice. Hoe het werkt met een compacte foundation kan ik met deze test niet zeggen.

Na paar keer te gebruiken vond ik het best leuk, en had ik een goed resultaat.

Wat ook goed werkt is dat het sponsje uitloopt in een puntje. Dit maakt het gemakkelijk om in de ooghoek, of rond de neus te werken.

Als ik iemand anders opmaak, gebruik ik het sponsje ook, kan ik mijn vinger plaatsen op het gezicht als steunpunt zonder dat ik de foundation verknoei bij bv een eyeliner te trekken. Je hebt je vingers vrij om een potlood of penseel vast te houden.

De kleine-platte spons

Kon me niet bekoren voor foundation, maar gebruik ik om te poederen. Deze spons gaat rimpelen als je hem nat maakt. Voelt losser aan rond de vinger.

Besluit

Als hebbeding is dit wel leuk om in je make-up stash te hebben, maar kan zeker de beautyblender niet vervangen.

Te koop bij Kruidvat per set 3,99€.

Liefs Veerle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.