Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty opgemaakte produkten

Opgemaakt of Pan geraakt in Oktober-November.

Als Make-up Artist heb ik wel een paar oogschaduw paletten, maar dit palette van I HAERT MAKEUP had ik in mijn Pan Project 2018 gestoken.

De Chocolate Love is de naam van het palette, heerlijke naam.  Een doos vol chocolaatjes, een palette in de vorm van een chocoladereep.

Zoals je ziet is Flavour al goed gebruikt, deze matte kleur gebruik ik als basiskleur, vandaar! De tweede kleur onderaan links is ook een matte bruine kleur, Ganache, en die gebruik ik graag in mijn arcadeboog, zodat de andere kleuren gemakkelijk kunnen blenden.

Nog pan geraakt, is zelfs bijna leeg, de Derniere Touche van GEMEY. Je wilt niet weten hoelang ik dit poeder al heb. Gelukkig blijven poeders goed voor jaren als ze niet in vochtige ruimtes worden bewaard.

Tijd voor de lege producten.

Deze parfum van ESCADA bijvoorbeeld, gekregen van mijn zus. Heerlijke parfum die ik dagelijks gebruikte.

Parfum komt niet zo vaak voor in mijn lege producten mandje.

Om te eindigen mijn lege verpakkingen skincare, lichaamsverzorging.

Sinds ik de producten zelf aankoop van Forever, ga je deze hier in de opgemaakte mand ook meer zien passeren.

Ik heb ze vorig jaar leren kennen en heb er hele goede resultaten mee, vandaar.

Op de foto een Balancing toner met hyaluronzuur, ideaal voor de vochtbalans en speelt ook een rol bij de genezing van wondjes, je ziet ook de Bright tandpasta, dit is een tandpasta zonder fluoride, kan je gewoon inslikken. Heel handig om bv in de auto je mond/tanden te verfrissen.

De Aloe MSM gel is een combinatie van Aloe Vera en methyl mulphonyl methylsulfonylmethane. Weldaad voor mijn spieren en gewrichten.

Nu met de feestdagen op komst worden er veel geschenksets aangeboden. Veel testen dus zonder de volle prijs te betalen. Mijn mandje voor opgebruikt producten zal wel goed gevuld geraken!

xoxo

Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.