Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty make-up Unboxing

Max&More.

Het beauty huismerk van de Action, ofwel Max&More, heeft regelmatig leuke, betaalbare make-up . Ik heb deze week een paar producten getest. Ben je benieuwd wat ik er van denk?

Daar de huid aan de ogen veel dunner is dat de rest van ons gelaat, heeft deze ook veel hydratatie nodig. Niet te verwarren met oogleden die vettig aanvoelen. Het is altijd goed om een oogschaduw primer te gebruiken. Toen ik deze zag liggen was ik wel getriggerd. Action verkoopt drie soorten, ik wou de hydraterende proberen.

Je hebt niet veel nodig, is wit uit de tube, maar wordt kleurloos nadat het droog is. Dit opdrogen vraagt wel wat tijd, Ik poeder wel af, dit doe ik bij iedere oogschaduw primer. Heeft geen geur, dit vind ik uitstekend, zeker aan de ogen.

De oogschaduw gaat ook niet in de huidplooien zitten na een paar uur, prima! Voor de prijs van deze oogprimer kan je bijna niet geloven dat dit product uitstekend werkt!

Je betaald 0,79€ voor 10ml product.

De laatste tijd heb ik graag een eyeliner voor mijn make-up look . Daarvoor gebruik ik meestal een eyeliner gel, ook bij een smokey eye zet ik mijn basis aan met een eyeliner gel. Een eyeliner gaat ook maar zes maanden mee, daarna vervang je het best.

Met de mooie foto op de verpakking van een grote  eyeliner nam ik deze van de Action mee.

Qua verpakking, uitstekend. Al eens naar een winkel geweest waar de producten al getest zijn door ander klanten? Ik haat dit, bij deze is alles goed afgesloten, zelf op het potje zit bescherming.

Er zit een penseel bij, het handvat vind ik een beetje kort, gebruik liever mijn eigen penseel.Je kan fijne tot hele dikke lijnen mee trekken, maar…..

Het duurt te lang voor mij voor dat hij opdroogt. Als je graag de tijd wil hebben om de liner uit te blenden, ga je er wel van houden. Voor een grote wing moet je te lang je ogen dicht houden, of anders is het overal zwart.

Ik vind het geen fail daar ik de eyeliner ga gebruiken voor hele fijne lijntjes net boven de wimpers, of voor uit te blenden bij een smokey eye.

Ik betaalde 0,99€ voor 2g zwarte eyeliner.

Deze wing blijft niet zitten met deze eyeliner gel, tenzij je het lang genoeg laat drogen.

Houden jullie van een eyeliner, met wing of zonder?

xoxo

Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.