Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty favorieten make-up

Favorieten December 2018!

Drie koningen vandaag, januari is goed ingezet. Tijd om nog eens een favorieten artikel te plaatsen, Favorieten december 2018!

Het zijn mijn beauty favorieten.

Ik heb in december een operatie gehad bij de dermatoloog, en deze twee producten van FOREVER ALOE VERA GELLY en ALOE PROPOLIS CREME hebben mijn ingreep goed geheeld. De kracht van aloe vera !!

Mijn haar werd goed verzorgd met de L’OREAL EXTRAORDINARY OIL. Nu met de wintermaanden extra verzorging, mijn haar voelt zacht en niet zwaar aan en ik hoef het niet uit te spoelen, tijdwinst.

Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat ik verzot ben op nagellak. Deze van FABY, TIMELESS vind ik een hele mooie kleur voor de wintermaanden. Daarover gebruik ik steeds de topcoat van MAGGIE ANNE en mijn nagellak blijft nog enkele dagen langer mooi op de nagel zitten.

Voor mijn make-up was ik dol op de BEAUTYBALM van het merk ORGANICSPA, dit is een gekleurde verzorging met natuurlijke ingrediënten . Lekker gemakkelijk voor de dagdagelijkse make-up.

Om mijn wimpers extra volume te geven, heb ik de LASHBASE , ESSENCE aangeschaft. Dit is een witte primer waarmee je dikkere, vollere wimpers creëert ! Top. Budgetvriendelijk! Zeker eens proberen.

Dit waren de favorieten voor december 2018, hopelijk mag ik er nog veel ontdekken in 2019 ;))

Hebben jullie ook jullie favorieten?

xoxo

Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.