Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty

Hoe tof is een Sheet-Mask!

De sheet mask zijn al een tijdje populair en worden ze meer en meer gebruikt. De firma Forever waar ik ook deel van uitmaak, is ook op de wagen gesprongen en heeft een sheet mask ontwikkelt met de laatste nieuwe technologie.

Benieuwd , lees dan gerust verder!

Wat zijn sheet mask?

In de Koreaanse huidverzorging zijn ze al lang gekend, meer en meer bij ons. Een sheet maak is een gezichtsmasker dat bestaat uit een witte stof( meestal is dit papier of katoen) gedrenkt in een verzorgende serum. Het lapje is voorzien van gaten voor je mond-neus en ogen.

Sheet mask zijn heel goed voor de hydratatie van de huid. Probleemhuidjes, zoals acné, worden sheet mask afgeraden, daar de huid wordt afgedekt voor 20′ stijgt de temperatuur van de huid, waardoor de bacteriën toenemen en meer puistjes kunnen veroorzaken. Maskers die ontstekingsremmend zijn en zuiverend, kunnen hier gebruikt worden.

De huid vraagt niet iedere dag om zo intens te worden gehydrateerd, 1x in de week een sheet mask is voldoende.

Het verschil met het Aloë Vera bio-cellulose mask!

Bio-cellulose is een zeer fijne natuurlijke vezel gemaakt met een speciale bacterie (acetobacter xylinum). De bacterie wordt gedurende natuurlijke fermentatie gevoed met Forever aloë vera gel en zeegras.Een mask wordt gemaakt van biocellulose vezels geproduceerd door de bacterie, het organisme is geen onderdeel van het afgewerkt product die we op de huid leggen!

De vezels zijn 1000x dunner dan een mensenhaar, het hydraterend serum bevat aloë vera gel en is verrijkt met groene thee-extract en paardenkastanje.

De fabrikant beschikt over het certificaat LEED ( leadership in Energy and Environmental Design).

Hoe breng je het sheet mask aan?

     

      

 

De stap na het reinigen, en of eventueel een scrub. Open het zakje en vouw het masker open. Aan beide kanten van het mask zit er een beschermlaag, verwijder 1 laag en werp deze weg. Leg het masker op je gelaat, en druk aan. Verwijder nu ook de 2de beschermlaag.

Laat 20′ intrekken en verwijder het mask, je kan dit tussen je planten gooien want het is afbreekbaar. Het masker zelf, niet de verpakking.( duurt ongeveer zes weken eer het is afgebroken)

Masseer het achtergebleven serum zachtjes in het gezicht en hals, het serum dat achterblijft in de verpakking kan je gerust over je armen en decolleté verdelen .

Voordelen.

  • Serum dringt dieper door, en hydrateert intenser
  • huidverzorging in twee fasen, bio-cellulose vezel + hydraterend serum
  • verminderd de zichtbaarheid van rode vlekjes
  • kalmeert de huid
  • parfumvrij
  • vegan
  • niet getest op dieren

In de verpakking per sheet mask zit 25g serum.

Je kan het aloë bio-cellulose mask  bestellen op www.310002076805.fbo.foreverliving.be of stuur me gerust een mail voor info.

Hopelijk kunnen jullie met de bovenstaande tips aan de slag . Als jullie nog tips hebben voor het gebruik van sheet mask laat het weten in de commets.

xo

Veerle

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.