Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty make-up

Palette Pan en Low Buy 2019.

2019 is al goed bezig, tijd voor mijn Palette pan voor te stellen.

Niet 1 maar 2 paletten zou ik graag pan raken in 2019!

Het grote palette is van BE, van Ici Paris XL het Backstage Palette ( gekocht in 2016), de andere is van Urban Decay Nocturnal.

Zoals je ziet nog veel oogschaduw, wordt tijd om eens boven te halen en pan te raken. Ik heb 2 paletten gekozen omdat ik ook graag matte oogschaduw gebruik in mijn arcadeboog, en er zitten maar 2 matte in elk palette.

Natuurlijk als make-up artist verander ik graag eens van kleuren, en met mijn job bij Mylène heb ik veel palettjes, dus ik hoop dat ik slaag!

Ik probeer ook een low buy te doen voor mijn make-up. Per maand mag ik van mezelf 50€ spenderen aan make-up en Beauty. De producten die ik nodig heb voor mijn werk kan ik er niet bij tellen of mijn budget zou vlug op zijn.

Heb ik over van de ene maand, mag het mee naar de volgende maand. Heb ik teveel opgedaan, dan is de volgende maand ook in vermindering gebracht.

Zal wel een uitdaging zijn, vooral plannen denk ik!

Ik hou jullie op de hoogte.

Geef het jullie een kick als je oogschaduw opgebruikt is ?

Liefs Veerle

2 Comment

  1. Een kick krijg ik er niet echt van maar toch content dat ik een ander palette kan beginnen. Zelf koop ik nooit palettes waar meer dan vier kleuren in zitten. En wanneer er dan een kleurtje “pan” is, dan koop ik het meestal bij in een mono-palette, zo kan ik nog een tijdje aan de slag met de resterende kleuren.
    Helaas, ik heb mij in december laten verleiden tot de aankoop van een “adventskalender” van het huismerk van Paris XL….. Dus zit ik weer met een voorraad om U tegen te zeggen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.