Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty

Aloe Jojoba Shampoo & Conditioning Rinse.

De producten  die ik aan testen ben, zijn de Aloë Jojoba shampoo & Conditioning Van Forever.

Beiden bevatten 100% gestabiliseerde aloë vera gel gecombineerd met jojoba-olie. Jojoba-olie is rijk aan vitaminen en mineralen, waaronder vit E en B-compex, zink, koperselenium, chroom en jodium.

Jojoba-olie komt van een woestijnplant die voorkomt in de droge gebieden( Arizona, Mexico en Californië). Jojoba-olie is een onmisbaar onderdeel voor de beautyindustrie door zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen.

De Aloe-Jojoba shampoo is ook verrijkt met lavendel en rozenbottelolie.

Gebruik: een kleine dot is genoeg voor 1 wasbeurt, hoe vettiger het haar hoe minder schuim, de schuimbellen bestaan uit een mooi uniform laagje zeep, als er vetmoleculen tussen zitten, is het zeeplaagje doorbroken en wordt het schuim onstabiel. De shampoo zal dus harder schuimen bij een tweede wasbeurt, als het vet is weggewassen. Zachte shampoo, zoals de Aloë Jojoba shampoo schuimen meestal minder, maar dat wil niet zeggen dat ze minder goed wassen.( Bron: Het Nieuwsblad)

Structuur Shampoo & Conditioning Rinse.

De dop vind ik ook handiger dan eentje die je moet open draaien!

Interessant om weten: de producten hebben de zegel en het Certificaat van de International Aloe Science Council.

De Aloë Jojoba Conditioning Rinse is een echte aanvulling op de shampoo, zelfde uitstraling qua verpakking, maar de structuur is dikker en wit. Ruikt ook heerlijk naar Jojoba, en is verrijkt met zonnebloempitolie. Het maakt het haar zacht en glanzend, top!!

De prijs: ook niet onbelangrijk, voor deze producten betaal je wel een prijs, 22,75€ voor de shampoo en 21,05€ voor de balsem.

Je kunt de producten van Forever aan 15% of zelfs 35% bestellen als je zelf distributeur wordt, maar dan nog moet je zelf de keuze maken in vergelijking met goedkopere merken.

Ik ben alvast fan.

Kopen jullie een duurder product als het zijn beloftes waarmaakt.

Liefs

Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.