Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty make-up

Speedy make-up.

We kennen het allemaal wel, de  drukte in morgen. De trein moeten halen, kids naar school brengen, nog dieren verzorgen enz , enz. En wat blijft er over voor jezelf? Inderdaad, niet veel tijd.

Ikzelf, sta al half uurtje vroeger op om alles klaar te krijgen, en toch heb ik nog tijd tekort. Ik heb toch wel graag wat make-up op mijn snoet, vandaar dat ik deze productjes heb uitgetest om een snelle, maar deftige make-up look te hebben.

Kijken jullie mee?

Er fris uitzien in paar minuten, fantastisch toch! Ik heb de producten gebruikt van Mylène. Een Belgisch merk dat al meer de 50 jaar op de markt is.

Ik gebruik eerst mijn verzorgingslijn zoals dagcrème, en een oogcrème.

Als basis gebruik ik de Magic cream. Deze crème heeft een lichte structuur met color caps. deze zorgen voor een soft bronzen effect. Deze crème is verrijkt met Aquaxyl, gekend om zijn hydraterende eigenschappen. Je kan een borstel gebruiken, alsook uitsmeren met je vingers.

De concealer kan je eventueel gebruiken om vlekjes, fijne lijntjes en oneffenheden te camoufleren. Als dit nodig is kan je deze stap overslaan. Verrijkt met Vit E (antioxidant).

Als oogschaduw gebruikt ik de Blush Multicolor n°17, twee vliegen in één klap. Aanbrengen met de vingers en klaar. Dus ook een gezonde blos op de wangen.

Om meer diepte te geven aan de ogen gebruik ik de Eyeliner, beschikbaar in verschillende kleuren, ik heb hier de kleur Ebony. Een handige penvorm, en voorzien van een slijper om steeds fijn te kunnen werken.

De oogmake-up afwerken met een laagje Mascara. Bruin-zwart of blauw.

Op de lippen een handige Lip crayon, kleur Rose. Voelt niet plakkerig en blijft lang zitten.

En klaar is kees!

Producten:

  • Magic cream, 40ml, 16,60€
  • Concealer 15ml, 13,80€
  • Blush Multicolor n°17, 4 gr, 12,50€
  • Eyeliner Ebony, 8,10€
  • Mascara Black, 9ml, 12€
  • Lip Crayon Rose, 3,8gr, 9,90€

Dit zijn de prijzen als je eens aanwezig was op een workshop van Mylène. De prijzen op de website zijn anders. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd , stuur me gerust een bericht.

Fijne Zondag

Liefs, Veerle

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.