Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty

Wayne Goss The Luxury Lip Collection

Ontdek drie producten voor je lippen van Wayne Goss.

Ik volg Wayne Goss al jaren via You Tube, hij is een zeer getalenteerde make-up Artist. Toen hijzelf bekent maakte dat hij  een nieuwe lijn make-up ging lanceren was ik heel benieuwd en zette mij op de lijst bij Beautylish .

Dit om zeker te zijn , als ze verkrijgbaar waren om een paar producten te kopen, omdat ik wist dat de eerste lancering vlug ging uitverkocht zijn. Aan deze lijn heeft hij meer dan twee jaar gewerkt, het moest perfect zijn, laten we eens kijken!

Ik besloot om een potlood , een lipstick en een glossy te kopen. Ik heb goed nagedacht welke kleuren ik goed kon gebruiken, en dus niet voor te blijven liggen in mijn make-up lade.

 

Je kan de volledige collectie bekijken op de Beautylish website

The Essential Lip Pencil, $14

Ik heb de kleur Mauve. Het potlood zit in een houten omhulsel, je kan met een scherpe punt je lippen mooi omlijnen. Het product glijdt zonder probleem over de de lippen, voelt niet droog aan, met een intens pigment.

The Luxury Cream Lipstick, $28

Met één enkele strook komt de kleur op je lippen. Met deze formule met een zijden textuur kan je de lipstick opbouwen.

De lipstick verpakking is eenvoudig, zwart, elegant. De snap-on cap is veilig voor de lipstick en het voelt luxueus in de hand.

Ik heb de kleur Amaryllis

The High Shine Gloss, $22

De iconic ’90s gloss, is terug. The High Shine Gloss geeft een mooie spiegel achtige glans, zonder plakkerig gevoel op de lippen.

Het geeft de look een complete afwerking.

Ik koos voor de kleur Hyacinth. Je kan de kleur zien door de verpakking, wat ik wel handig vind.

Met de drie producten op de lippen

 

 

Zal hier veel plezier aan hebben !

Liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.