Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty

Serum Végétal, Yves Rocher

Dagcrème, je moet ze smeren wil je weten hoe ze werken, vandaar nu deze blogpost over de Sèrum Végétal lijn van Yves Rocher.

Deze lijn bestaat al enkele jaren en is uitgebreid met een dag-en nachtcrème , een oogcrème  en een crème voor de rijpere huid.

Alle dagcrèmes uit de lijn bevatten het extract van het Ijskruid(levensplant, geteeld in La Gacilly, Frankrijk) dat een proteïne bevat die de celmechanismen activeert om rimpels tegen te gaan.

Daarnaast bevatten ze geen minerale olie, kleurstoffen of parabenen. De verpakking is afkomstig uit duurzaam, beheerde bossen.

De dagcrème die ik had is bedoeld voor een huid in de leeftijd eind 20 tot begin 40. Mijn bestaande rimpeltjes zijn dus niet weg, maar mijn huid had wel een mooie glow, goed gehydrateerd gevoel.

De geur had ik niet graag van de crème, bij aanbrengen voelt de crème vettig aan, laat dan ook eventjes rusten na aanbrengen, vooraleer ik verder ging met de make-up.

Vroeger bestelde ik wel eens producten bij Yves Rocher, lang geleden, ben wel nieuwsgierig geworden naar hun make-up. Ze doen regelmatig acties op hun website of in de winkels.

Liefs Veerle

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.