Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Hoe leuk : Fotoprints

We maken foto’s, veel foto’s. Met onze gsm is het heel gemakkelijk, daarna op een harde schijf en klaar.

Maar wat met foto’s die je iets vertellen , een emotie oproepen, moet je dan iedere keer je harde schijf gaan openen en gaan opzoeken? Wat dacht je van fotoprints? Op de website van fotofabriek.nl, kan je leuke aanbiedingen vinden.

Hou je van individuele foto’s of ben je meer fan van fotoboeken , ikzelf koos voor een set retroprints, ik vind het mooi, de prints op een draad te hangen met wasknijpers, of enkele in een kader te hangen. Heb ik ze altijd in het zicht.

 

setje van 8 stuks vanaf 4,99€

De bestelling was hier op twee dagen, alles netjes verpakt ! Goede service ;

Na wat opzoekingen blijkt Fotofabriek ook Testwinnaar 2020 te zijn, nl Goedkoopste en de beste , ook bij lezen van reviews over fotofabriek ,zijn de mensen tevreden over de service en de kwaliteit! Super.

Ben jij Fan, ga dan zeker eens kijkje nemen op hun website

maak jij veel foto’s met je gsm of camera?

Liefs Veerle

 

nota: product ontvangen van Fotofabriek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.