Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty make-up

Nieuwe producten , nieuwe favorieten Najaar 2020

Jawadde, als ik surf op de beauty webshops zou ik blijven aanklikken, op Lookfantastic en Themakeupspot.be zag ik veel van mijn favorieten.

Kijk je mee?

Ik volg al tijdje op instagram de pagina van Bobby Brown, vooral make-up , maar meer en meer ook skincare. Een goede skincare is belangrijk voor een mooie egale make-oplook.

Toen ik dit Emergency kit zag was ik benieuwd omdat er een beetje van alles in zit die je dagelijks kan gebruiken.

De producten van Pixi maken mij ook wel benieuwd. Ze heeft veel skincare met alphahydroxyzuren (AHA’s), die dieper exfoliërende werking hebben en toch veilig zijn om zelf thuis te gebruiken.

 

Ook Paula’Choise zit in de lift! Hetzelfde principe als Pixi. Ze hanteren verzorging die dieper in de huidlaag gaat werken.

 

Ik als fan van Urban Decay , OMG zie dat nieuwe palette, komt trouwens de 31 augustus uit in de winkel.

De Stone Vibes Collection, met het oogschaduw palette als blikvanger. 12 tinten die zijn doordrenkt met echte toermalijn!

55€

In de skincare ben ik benieuwd naar de Pro-Collagen Cleansing Balm, is een high end merk, vandaar op mijn wenslijstje. Voor 105 gr betaal je 64,07€. De prijs kan verschillen per site of per actie van het moment. Dit is een krachtige, diep reinigende balsem die make-up en vuil oplost. Er zitten 9 essentiële oliën in verwerkt

Ben je ook fan van valse wimpers? Al veel gehoord van ‘Nikki’ maar zelf nog niet gebruikt. Synthetische wimpers van de Nederlandse Nikkie De Jager alias Nikki Wolff. Make-up Artist die zelf een wimper lijn uitbracht in Londen.

Ik kan eigenlijk nog wel wat door gaan , maar deze zijn wel de top van mijn wens lijstje . Over beauty dan gesproken.

Wat is jullie wenslijstje voor het najaar ? Beauty of andere dingen?

Liefs Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.