Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty

Verrassende cadeaus voor hem.

Wil je je vriend; man; broer; vader; opa; neef……. een origineel cadeau schenken, eens iets anders dan een fles wijn of gin?

 

Hand Soap & Hand &Body Lotion

 

In de wintermaanden kun je je handen niet genoeg hydrateren!

De Hand Soap & Hand&Body lotion zorgt voor een zachte en gehydrateerd huid. Verrijkt met Canola-olie, Aquaxyl en karitéboterextract.

Cadeaupakket 20,99€ (consulente)

Room Sticks

Waarom niet eens een huisparfum voor in zijn werkkamer of voor zoon lief zijn kot? Ze vormen door hun stijlvolle ontwerp een decoratief accessoire voor in het interieur . Afhankelijk van de grootte van de ruimte kan je alle of minder stokjes gebruiken. Nadien kan hij de navulling verpakking verkrijgen.

240ml/25,99€ ( consulente)

Face Balm

De huid van de man is dikker dan die van de vrouw, de huid zal hierdoor minder vlug rimpels vertonen, maar als ze verschijnen zijn ze vaak dieper; mannen bezitten door de mannelijke hormonen ook meer talg, waardoor ze een vettere huid hebben . Waarom niet kiezen voor een gezichtscrème die minder vet aanvoelt en snel wordt opgenomen.

Om de huid in goede conditie te houden is ook bij mannen hydratatie belangrijk, voor mannen die liefst maar 1 product gebruiken kan dit een goed cadeau zijn. Kan gebruikt worden als dagcrème en als aftershave. WIN-WIN. Verijkt met Hyaluron en Creatine.

100ml/21,99€(consulente)

Wil je graag eens op de website van Mylène kijken, vergeet dan mijn -10% Happycode niet bij uitchecken, HAPPY75YMZ98X

Laat je inspireren, vinden jullie dat ook moeilijk een cadeau voor mannen kopen?

Liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.