disclaimer&Privacy

De artikels op deze blog zijn geschreven door mij en gebaseerd op mijn visie. De producten in de artikels zijn door mijzelf gekocht, tenzij anders vermeld. Ik zal altijd eerlijk zijn met mijn mening, wat voor mij niet werkt, werkt misschien voor u. Het hangt allemaal af van onze huidtypes en voorkeuren.

 

Op 25 mei 2018 treed de nieuwe wet in in verband met de privacy;

Identiteitsgegevens: Veerle De Temmerman

Contactgegevens: veerledetemmerman@lifetrigger.be

Lifetrigger gebruikt WordPress als platform voor de blog. Als je een reactie achter laat onder een post moet je hiervoor je naam en e-mailadres achterlaten. Deze gegevens worden niet verwerkt voor marketing of andere commerciële doeleinden, en worden enkel bijgehouden zolang het artikel online staat. Je kan ook anoniem antwoorden.

Je kan ten alle tijde een reactie of bericht door jezelf geplaatst weer verwijderen of met mij contact opnemen.

Je kan je ook abonneren via Instagram/facebook/Bloglovin of You-Tube. Dit zijn diensten waar jezelf een account voor moet maken.

Winacties: Wanneer er een winactie wordt georganiseerd dien je je contactgegevens door te geven. Na de winactie worden deze gegevens niet bijgehouden. Deze worden ook niet doorgegeven aan derden zonder toestemming van u. Lifetrigger staat niet in voor beschadiging en/of het niet toekomen tijdens de verzending van de prijs.

 

Bedankt,

Veerle